קמטים בעטרת הפין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

14/12/2016 | 08:38 | מאת: דניאל

בחורף שעבר. נהיה לי יובש באיבר המין כתוצאה מהיובש נוצרו לי על איבר המין קמטים/חתכים צלקות על איזור העטרה. הקמטים האלה מאוד מאוד מפריעים לי מבחינה אסטטית ובנוסף יש לי ירידה בתחושה באזור של הקמטים. העור מרגיש לי שם כמו עור מת תחושה של עור נבול ולא חי. בנוסף שאיבר המין מזדקף העור באזור העטרה נהיה דק מאוד . זה מטריד אותי מאוד ואני ממש רוצה שזה יחזור לכמו שהיה פעם. ניסיתי לשים ווזלין,קרם גוף, אלוורה. הלכתי לרופאי עור נתנו לי משחות כמו. הידרקוסטן קרם, אלוקו קרם משהו כזה. בטאקורטן G . ושום דבר לא עזר. אני עובד עצות.

07/01/2017 | 01:31 | מאת: ד״ר אכי פרידמן

לצערי אין ביכולתי לסייע לך דרך רשת האינטרנט ד״ר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין