מרגיש כל הזמן דביק וזיעה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

15/11/2016 | 13:39 | מאת: שלומי

שלום אני סובל כבר קרוב ל3 שנים מדביקות במפשעות ובאשכים ומתחת לאשכים לא משנה מה ניסתי ואיזה תכשיר שמתי שום דבר לא עוזר גם אחרי מקלחת ישר הכל דביק ותמיד רטוב. כן שמתי טלק לא עוזר תחתונים מיוחדים גם לא עוזר. זה משגע אותי כי אני לא יכול ללכת רגיל ותמיד על העיניינים למטה דביקים אני שם לב שבארץ זה לא נפוץ אבל בחול קראתי שיש בדיןק אותו דבר לכמה אנשים אבל אין להם פיתרון. מה הסיכוי שאולי יש לכם מושג מה הבעיה? רק בשעות הבוקר שאני קם אין בעיה לאחר 3 שעות אני יודע שהכל דביק ומגרד וכל שניה אני צריך לנגב את זה אבל הדביקות חוזרת מהר יש לציין שאני סובל גם מסבוריאה לא יודע אם יש קשר אבל אני מציין הכל מקרה

19/11/2016 | 22:59 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין