גירוי פנימי באיבר המין

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

04/11/2016 | 12:08 | מאת: מישהו אחר

שלום רב. זו תקופה ארוכה שאני סובל מכאבי בבטן תחתונה שמאל, ובחודש זה אשלח לקולונוסקופיה כדי להיבדק ולשלול בעיות אחרות. בתקופה הזאת גם היו לי צריבות בשתן ודלקת אבל זה חלף. בעשרה ימים האחרונים של ינואר קיימתי פעמיים יחסי מין עם שני גברים כשאצל הראשון לא היתה ממש חדירה אבל גמירה ועם השני ניסיתי לחדור עמד אבל כל רגע נפל אז לא היתה גמירה. ועכשיו לנקודה הספציפית; השתן שלי ממש צורב בכל פעם שאני משתין ואיבר המין מגורה פנימי. מגרד לי וכמו כואב לי מבפנים, בחלק הראשון של האיבר מבפנים, בשריר או העצם. (לא באיזור למעלה של הכיפה). אני חושש שיש שם נקע או שפשוט הזדהמתי בגלל הבחור השני.. אני ממש אובד עצות. תודה

05/11/2016 | 22:21 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

גש לרופא עור לבדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין