רואקוטן, כאבי שרירים וcpk

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

20/08/2016 | 14:13 | מאת: ליאור

שלום רב, אני נוטל רואקוטן במינון 80 מ"ג (שוקל 75 ק"ג) כבר כמעט 3 חודשים (והטיפול הוא למשך 4 חודשים). אני מתאמן במכון כושר ומרגיש שהיכולות שלי נפגעו- מספר החזרות שאני מצליח לבצע נמוך יותר מבעבר. בנוסף, השבוע היו לי כאבי שרירים חריגים בידיים ובבדיקת דם שבוצעה לי השבוע הcpk עמד על 281. נחתי שבוע, לקחתי אדוויל להקלה ומרחתי ווטלרן ועכשיו אני מרגיש טוב יותר. השאלה היא האם זה מסוכן להמשיך את האימון במכון הכושר (אני מאוד מתקשה לוותר על זה). שאלה שנייה- האם 4 חודשים- חודש במינון 60 מ"ג ו-3 חודשים במינון 80 מ"ג (כאשר משקלי- 75 ק"ג)- מספיקים? תודה מראש!

06/09/2016 | 23:38 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

המינון הולם. יש לבצע פעילות גופנית עד מגבלת כאב דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין