גוש באוזן

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

16/08/2016 | 03:58 | מאת: נועה

היי, כבר מעל שבוע שיש לי מן גוש אדום באוזן שבולט לעין, שמתחיל בחלקו החיצוני של האוזן ונכנס לכיוון החור. הוא לא כואב אבל הוא מגרד. הוא לא גוש קשה.. אם רלוונטי, לפני בערך שבועיים היה לי פצע ממש בתוך החור של האוזן שכאב מאוד, ומיד כשעבר התפתח לי הגוש שתיארתי, רק שהוא לא כואב ורק מגד ואדמומי, לפני מספר ימים הוא גם מעט התקלף. אני אקבע תור לרופא אבל האם יש השערה לגביי זה? תודה!

06/09/2016 | 23:42 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

פנה לרופא אף אוזן גרון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין