כתמים לבנים על הכתף עם קצת קשקשת

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

03/08/2016 | 13:11 | מאת: סיון

כתמים לבנים על הכתף עם קצת קשקשת היה לי כתם לבן אחד שניים קטנים ממזמן שם ופתאום ראיתי כתמים בינוניים עם קצת קשקשת עליהם מה זה ואם צריך לעשות עם זה משהו תודה

08/08/2016 | 13:13 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לפנות לרופא עור דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

15/08/2016 | 19:15 | מאת: סיון

אוקיי קבעתי זה יקח קצת זמן בנתיים אשמח לדעת מה זה יכול להיות כי זה מדאיג אותי כי זה קצת מתפשט לא בקצב גדול רק כתם קטן פה ושם וזה בא והולך זה ממש מוזר מה זה יכול להיות? זה יכול להיות משהו שכדי להלחץ ממנו?! תודה

מנהל פורום רפואת עור ומין