פטרת שמש בעור דיוףףף

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

25/07/2016 | 00:50 | מאת: נטלי

שלום רב, בשל כתמים לבנים על העור שנראים כמו פטריית שמש מרחתי סבוסל על אזור הכתפיים והחזה וישנתי עם הסבון כל הלילה(חברה אמרה לי שאם ישנים עם הסבוסל הפטרייה עוברת ביום אחד בעבר כבר עשיתי זאת ואכן זה עבד). אך הפעם למחרת בבוקר כל האיזור המרוח נעשה אדום וצורב כמו תגובה אלרגית. גם לאחר מקלחת זה לא עובר. האם זה מסוכן? מה ניתן לעשות כעת? והאם יש תרופה יעילה יותר לפטרת שמש? תודה מראש נטלי

08/08/2016 | 13:21 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

לעבוד עם תכשירים רפואיים לפי הנחיות הרופא ולא של החברה דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין