פצעים בפנים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/07/2016 | 10:21 | מאת: אני

שלום ד"ר לפני חודשיים בערך לקחתי פוסטינור פעמיים והמחזור שלי היה ממש לא סדיר בעקבות זה והתחילו לצאת לי המון פצעים בעיקר מסביב לפה בסנטר ופצעים קטנים במצח. גם התחילו לי בגב העליון שכמות פצעים ממש קטנטנים וצפופים. וסיימתי החודש חפיסה אחת של יסמין ואני לא רואה שיפור. רציתי לשאול תוך כמה זמן זה עוזר והאם גלולות מסוג יסמין בכלל עוזרות במצב של אקנה. חוצמזה רציתי לשאול האם יכול להיות שזה באמת כתוצאה מהפוסטינור והמחזור החא זהיר וזה באמת יעבור בעזרת הגלולות?

08/08/2016 | 13:23 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

המחזור הלא סדיר בהחלט יכול להסדיר את המחזור. שינויים הורמונלים בהחלט יכולים לגרום לפרצי פצעי בגרות דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין