עזרה דחוף, פצעים מוגלתיים

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

12/07/2016 | 13:57 | מאת: שני

שלום רב! יש לי בת בת 13, לפני כחצי שנה הופיע לה פצע ברבע השמאלי העליון של הגב, הפצע הפך למודלק ומוגלתי עם הפרשה צהובה וגלד שחור. מאז פעם בכמה שבועות מופיע לה פצע כזה שמשאיר צלקת מכוערת מאד ומלווה באבים רבים! בשבועיים האחרונים המצב מאד מאד החמיר וכל הזמן יש לה פצע כזה , שהבצקת והדלקת סביבו הם בקוטר של כ5 ס"מ. היא סובלת מאד מכאבים ולא מצליחה לישון בלילה. אפילו עם משככי כאבים. מה אפשר לעשות? ממה זה נובע? הפצעים תמיד באותו אזור בגב וכבר יש לה הרבה צלקות. אשמח מאד לתשובה. תודה רבה

24/07/2016 | 00:16 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין