בעיה בכף רגל

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

05/04/2016 | 20:58 | מאת: שירה

עקב הליכה של יומיים בכף הרגל יש לי כאבים ושפשופים חזקים גם בעקב וגם מתחת לבוהן בערך בחלק הפנימי שהרגל לכיוון הפנימי מסתכלים עליה , ועכשיו התחילה גם בועה כזאת / יבלת של עור מתקלף משתדלת לא לגעת אבל מה לעשות בכל זאת ובכמה מקומות בכף רגל חלקן קטנות יותר וחלקן גדולות יותר זאת שבקרית האצבע ללא בועה אלא רק אדום ובעקב הרגל צד אחד בינוני וצד אחד גדול ויש תחושה מציקה יש משהוא שאפשר לעשות בינתיים כרגע קבעתי תור לרופאת העור אבל כרגע שבוע הבא רק מה בינתיים אפשר לעשות והאם העור אמור להתקלף בעצמו או שצריך לעזור ולקלף?

05/04/2016 | 22:41 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

מרחי הרבה קרם לחות והמתיני שהיבלות תעבורנה. דר אכי פרידמן מומחה ברפות עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין