undefinedאבחנה של אורטיקריה

דיון מתוך פורום  רפואת עור ומין

24/03/2016 | 10:55 | מאת: ליאת

רופא עור אבחן אורטיקריה. כל הגוף שלי מגרד וההרגשה כאילו העור נקרע מרוב גירוד. כבר חודשיים ללא הטבה. קיבלתי טיפול בהסטמין ארגיוס ופרדניזון ומשלחות כמו דרמובט ועוד. כלום לא עזר. הגירוד הוא מאד קשה ומעיק. גם בראש. עשיתי גם בדיקות דם שהעידו שיש אלרגיה בגוף. בעבר סבלתי מפסוריאזיס ואינני בטוחה אם האבחנה נכונה לגבי אורטיקריה. מה ניתן לעשות? סובלת מאד.

26/03/2016 | 13:05 | מאת: ד"ר אכי פרידמן

אשמח לסייע לאחר בדיקה ואבחון דר אכי פרידמן מומחה ברפואת עור ומין דרמו-אסתטיקה ולייזר www.dr-acky.com

מנהל פורום רפואת עור ומין