ניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

21/11/2013 | 10:07 | מאת: שרון

רציתי לשאול שאלות בקשר לזה: מהו בדיוק הניתוח להארכת כותרת? האם יש הבדל בקושי הטיפול בן שן שכמעט ולא נשאר בה חומר בשן לשן שנשאר בה קצת חומר בשן. 2. האם יש הבדל בקושי איזה סוג שן זאת? 3. מהם תופעות הלוואי אחרי הניתוח וכמה זמן יכול להיות ? 4. וכמה זמן אחרי הניתוח חוזרים למדידות לכתר קבוע

21/11/2013 | 19:55 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שרון שלום 1. מבחינת הארכת הכותרת אין הבדל. 2. אין הבדל בקושי בין שיניים שונות. 3.כאבים נסבלים עם משככי כאבים. 4.מידות לכתר קבוע אחרי 7-8 שבועות

21/11/2013 | 20:24 | מאת: שרון

כמהכותרתך מה ימים יכולים להיות כאבים והאם לא נהוג לתת אנטביוטיקה?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים