אלרגיה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/11/2013 | 19:45 | מאת: ליאור

אימי לאחרונה קיבלה כתר אשר מתלבש עם קליטים על שתלים.הבעיה היא שמרגע שהיא קיבלה את הכתר יש לה בחילות אשר עוברות רק כאשר מוציאים את הכתר.לדעתה היא אלרגית למתכת אשר נמצאת בתוך הכתר.מה ניתן לעשות? רופא השיניים שלה המליץ לה להשרות את הכתר בתמיסה ולחזור עוד שבועיים.הבעיה היא שהבחילות לא מפסיקות כל עוד הכתב בתוך הפה. מבקש הצע תודה ליאור

21/11/2013 | 19:57 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ליאור שלום לא נראה לי שמדובר באלרגיה. קשה לי לקבוע את הסיבה מבלי לראות אותה. אני בטוח שהרופא המטפל יפתור את הבעיה. סבלנות

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים