ניתוח הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/10/2013 | 10:05 | מאת: שירה

שלום רב שולחים אותי כנראה לניתוח להארכת כותרת רציתי לשאול מה זה? מה בדיוק עושים ולמה צריך ולא מסתפקים רק בכתר? והאם עושים את זה אחרי המבנה או אחרי הכתר הזמני? ומבחינת כאבים האם נותנים איזה תרופות להרגעה והאם אוכל לתפקד לאחר הניתוח או כמו כל ניתוח אצטרך כמה ימים עד שחוזרים לעצמך ומהם תופעות שיכולות להיות לאחר הניתוח , ומתי אח"כ ממשיכים הלאה לכתר הקבוע?

20/10/2013 | 18:26 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שירה שלום ניתוח להארכת כותרת נועד לייצר תנאים טובים ונכונים לביצוע כתר כאשר אלה לא קיימים. הניתוח לא כואב יש תפרים אותם צריך להסיר לאחר שבוע. הכאבים אם קיימים אחרי נסבלים עם משככי כאבים. ניתן לתפקד אחרי

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים