תופעות לוואי של הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/08/2013 | 15:10 | מאת: ר.ל.

שלום רב, ביצעתי ניתוח הארכת כותרת של שיניים 25-26 אצל מומחה לחניכיים. מספר ימים לאחר ביצוע הניתוח שמתי לב לניידות קלה של השניים הסמוכות (24 ו-27).כשפניתי בדחיפות לרופא הוא אמר שזה בסדר וקורה בדרך כלל ויסתדר בעוד מספר שבועות. לדבריו השיניים הסמוכות מעורבות אומנם בניתוח אך מעורבות מינמלית ואין סיכוי שנפגעו כך. שכת עברו כמעט שבועיים וחצי מאז הניתוח, ועדיין ניידות קלה. האם זו תופעה מוכרת? האם ייתכן שאאלץ לעקור שתי שיניים בריאות לחלוטין שנפגעו במהלך ניתוח להארכת כותרת? תודה רבה

27/08/2013 | 18:42 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אסראר שלום התופעה בהחלט מוכרת . צריך סבלנות עד חודשיים מניתוח

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים