הקצאת שורשים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

26/07/2013 | 14:09 | מאת: מיכל

אשמח לדעת כיצד מבוצע? האם כואב האם יש תופעות לוואי ? האם חייב להתבצע על ידי רופא מומחה או גם עי שיננית

03/08/2013 | 13:00 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מיכל שלום הטיפול מבוצע בהרדמה מקומית ב-3 או 4 מפגשים לשיקול דעתו של המטפל/ מטפלת. תופעות הלוואי כוללות רגישות מסוימת לקור שיכולה להופיע כמו כן התכווצות מסוימת של החניכיים. הכל תלוי במצב ההתחלתי בו את מגיעה מבחינת רמת הדלקת. אין מניעה ששיננית תבצע את הטיפול ,לדעתי רצוי שיהיה זה רופא חניכיים היות שהמיומנות שלו גבוהה בהרבה מזאת של השיננית.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים