בעיות חניכיים וריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/07/2013 | 10:59 | מאת: ליאור

כבר כעשר שנים שאני סובלת מבעיות חניכיים זה התחיל בדלקות, נסיגה של ההחניכיים ואפילו ניידות של השיניים. התחלתי לעשות טיפולי שיננית כל 3 חודשים כיוון שהאבנית מצטברת מהר. בנוסף מתלווה לתופעה ריח לא נעים מהפה שאני מרגישה לאורך כל שעות היום. האם זה קשור למחלת החניכיים או לתזונה שלי או למשהו אחר? כיצד אתה מציע לטפל? תודה.

12/07/2013 | 15:22 | מאת: תמר

דלקות חניכיים אכן עושות ריח רח מהפה (מניסיון) כי הן גורמות להצטברות חיידקים. הדבר היחיד שעזר לי זה טבליות של סופהרב שנקראות סמלאקס (אפשר להשיג בכל פארם). כמו כן השיננית המליצה לי לצחצח את הלשון.

16/07/2013 | 08:53 | מאת: ליאור

אפשר תגובה של הדוקטור גם? האם חלב/קפה מגביר ריח רע מהפה?

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים