head CT

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/07/2013 | 16:59 | מאת: דותן

שלום רב, בעקבות בקשה של פריודנט הופנתה אימי לביצוע CT בפעם ה3 (פעם אחת לכל שתל שנעשה). ברצוני לדעת האם ישנן חלופות לבדיקה זו? מדוע לא ניתן לעשות הדמייה אחת אם גם כך תכנית הטיפול נתונה מראש וידועות השיניים המתוכננות להחלפה. אינני בקיא בתחום רפואת השיניים וברצוני לברר מהן האלטרנטיבות

04/07/2013 | 11:48 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דותן שלום אם מדובר על אותו אזור השתלה יתכן שניתן להסתפק בסי-טי ישן ואם לא הרי שצריך חדש. באותה מידה אם מדובר באותו אזור אך הצילום הקודם ישן ויש חסר עצם או בעיה אנטומית אחרת גם במקרה זה צריך סי-טי חדש

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים