נפיחות וכאבים בחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

05/06/2013 | 13:14 | מאת: אבי

שלום רב לפני חצי שנה בערך סיימתי שיקום הפה ( עברתי השתלה של 11 שיניים)..יש לי גם סכרת סוג ב לפני כמה ימים הרגשתי כאבים בחניככים בלסת התחתונה, היום קמתי עם כאבים ממש חזקים ונפיחות.. האם עובדה שלא הייתי אצל שיננית יותר מחצי שנה זה הגורם? והטיפול יעזור? או שכדאי ללכת לרופא? ומה יכול להרגיע את האזור עד שאגיע לטיפול אצל שיננית/ רופא תודה

16/06/2013 | 17:52 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אבי שלום אני ממליץ לך לפנות בדחיפות לרופא שטיפל בך. ולשיננית להגיע כל 6 חודשים. קשה לי להתרשם ממצבך בלי לראות אותך. במידת הצורך פנה למומחה למחלות חניכיים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים