שתל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/05/2013 | 18:11 | מאת: אורית

עקרו לי שן, הרופא אמר לחכות 5 שבועות להתחלת השתל, אך יש לי דלקת חניכיים כבר הרבה זמן, הוא נתן לי אנטיביוטיקה 5 ימים, אפשר במצב זה לעשות שתל? והאם חייבים אחרי 5 שבועות או אפשר לחכות? הוא רוצה לעשות לי העמסה.

16/06/2013 | 17:55 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אורית שלום 1.אם יש לך מחלת חניכיים טפלי קודם במחלה לפני ביצוע השתל. 2. כדי לבצע העמסה מידית דרושים תנאים מאוד מוגדרים שרק אם הם קיימים ניתן לבצע וגם עם הרבה זהירות. 3. ההמתנה לאחר עקירה היא 6-8 שבועות מיום העקירה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים