דלקת חניכיים חריפה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/04/2013 | 18:58 | מאת: עדי

רופאת השיניים אבחנה כי יש לי דלקת חניכיים חריפה- הן מדממות צבען ורוד עז ומבריקות. התחלתי להקפיד על צחצוח חוט דנטלי ומי פה.בימים האחרונים שמתי לב כי איזור השיניים התחתונות האחוריות מאד כואבות במגע במיוחד בלעיסה ומתחת לשן אחת עם כתר מעליה החניכיים קיבלו החניכיים גוון סגלגל כמו מלחץ. האם זה כתוצאה מהדלקת והלעיסה רק מחריפה זאת?האם מסוכן? מה מומלץ לעשות להקלה?

05/05/2013 | 14:58 | מאת: ד"ר אלון סבאון

עדי שלום אני ממליץ לך לפנות לרופא פריודונט-מומחה למחלות חניכיים שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים