הארכת כותרת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/04/2013 | 18:05 | מאת: הילה

היי אני בת 21 ועשיתי לפני כשבוע עשיתי ניתוח להארכת כותרת בשיניים 21-22, הורידו לי תפרים היום. מה עלי לעשות כדי שהמקום יהיה אסטתי? כיום יש מעט הבדל בין 21 ל11, והרופא אמר שלעיתים החניכיים יורדות (בשן 21 כאילו) הוא אמר לי לצחצח כרגיל. אבל האם יש עוד המלצות כדי שהמקום יבריא? אני אמורה חודש לאחר הניתוח לבוא לקחת מידות לכתרים קבועים. בתודה, הילה.

21/04/2013 | 13:54 | מאת: ד"ר אלון סבאון

הילה שלום חודש לאחר ניתוח זה מוקדם מדי לקחת מידות במיוחד באזור אסתטי בו רצוי להמתין עד 3חודשים. אני מקווה שהמקום נרגע לך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים