כאבים ונפיחות בעקבות פריוצ'יפ

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

29/03/2013 | 21:50 | מאת: נו

אני אחרי טיפול שני של הקצעת שורשים אצל שיננית בקופ"ח כללית שבסופו של הליך הכניסה 10 פריצ'יפ. מאז אני סובלת מכאבים ונפיחות באזורים בהם הוכנסו הפריוצ'יפים. אחרי טיפול ההקצעה הקודם היו לי כאבים כחצי יום שנעלמו כליל ביום למחרת. הפעם: הכאבים נמשכים מעבר ל-24 שעות כמו כן יש נפיחות. מה עושים? האם זה זיהום ועלי ליטול אנטיביוטיקה? בינתיים נוטלת אופטלגין. כמובן שאם לדעתך צריך אנטיביוטיקה אלך לרופא. האם יש סיכוי שהנפיחות תרד בלי להגיע שוב לרופא? הטיפולים האלה כל כך יקרים, משמע היינו ארה"ב ולא מדינה בעלת רפואה ציבורית מתקדמת. אודה לתשובתך

29/03/2013 | 21:52 | מאת: נו

שכחתי לציין שבטיפול הקודם היתה רק הקצעת שורשים ולא הוחדרו פריוצ'יפים. השוני בין הטיפול הקודם לנוכחי הוא הפריוצ'יפים שגורמים לנפיחות ואולי גם להתמשכות הכאבים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים