דלקות חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/03/2013 | 09:09 | מאת: אתי

בגיל 25 התחלתי לסבול מדלקות חניכיים חוזרות, המצב החמיר לנסיגת חניכיים וניידות של השיניים הקידמיות. אני מטופלת כל חודשיים אצל שיננית ועברתי גם טיפול אורתודנטי עם אנביזיליין. כרגע אני די מיואשת, האם יש תוספים שניתן לקחת כדי לעצור את ההדרדרות?

24/03/2013 | 15:02 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אתי שלום דחוף דחוף דחוף לפנות לרופא מומחה למחלות חניכיים. כמה חבל שעשו לך יישור שיניים מבלי לטפל במחלת החניכיים. שמות המומחים מופיע באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים