שאלה דחופה - חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/03/2013 | 17:27 | מאת: חני

ד"ר אלון שלום בתי נערה בת 16 לקראת סיום טיפול יישור שיניים. לפני כחודשיים הרופא החליט להאריך בעוד טיפה את שיניה החותכות העליונות "שיהיה מושלם..." ומשך למטה את החניכיים.. כעת בחיוך רואים חניכיים עליונות ואני בלחץ גדול מכך. האורטודנט טוען שניתן לתקן זאת ואני עדין לא רואה פתרון.. האם איטרוזיה או דחיפת השיניים בחזרה למעלה תחזיר את המצב למקורו? אנא תשובתך אני מאד מודאגת וחוששת מטעויות

14/03/2013 | 16:36 | מאת: ד"ר אלון סבאון

חני שלום בעקרון לפי מה שאת כותבת ניתן לתקן את זה. לגבי דרך הטיפול קשה לי להביע דעה מבלי לראות את בתך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים