ניידות שיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

31/01/2013 | 22:49 | מאת: אני

היי, אני בן 26 ובמשך תקופה ארוכה ישנן דלקות חניכיים שחוזרות - אני כל 3 חודשים אצל שיננית, משתמש בחוט דנטלי ומברשת רכה והמצב השתפר אבל כל פעם חוזר על עצמו. לפני כשנה התחלתי לשים לב שמספר פעמים ביום - אך לא במהלך כל היום - השיניים שלי זזות מעט. למשל, אם אני מזיז בעצמי עם האצבע אפשר להרגיש שהן זזות מעט, או אם אני סוגר את הפה וכאילו עושה וואקום, אפשר לשמוע קנאקים מכל מני שיניים. הבעיה היא שמאחר וזה קורה רק מדי פעם ולא כל הזמן, קרה שכל פעם כשהגעתי לרופא החניכיים הן לא זזו כלל והוא אמר שהוא לא מבחין בכלום ושהוא לא רואה סיבה שהן יהיו ניידות כלל. הוא אמר שאין מה לדאוג ושישנם כל מני שינויים בפה ושיכול להיות שישנן שעות ביום שפתאום הן זזות מעט ואין מה לדאוג. האם יש לך רעיון במה מדובר? כשמדובר בניידות שיניים שנובעת מדלקת חניכיים, האם השיניים ניידות בכל שעות היממה, 24/7 או שיכול להיות מקרה כמו מה אתה ממליץ לעשות? תודה מראש!!

04/02/2013 | 13:11 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אני שלום בעקרון השיניים יהיו ניידות לאורך כל שעות היממה. אתה יכול לפנות לרופא חניכיים נוסף במקרה של ספק . שמות רופאי החניכיים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים