ריח רע מהפה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

28/01/2013 | 23:30 | מאת: שילה

שלום, אני סובלת מדלקת חניכיים ברמה בינונית. אני סופר נקייה מאז ומתמיד, אך דווקא העודף ניקיון כנראה שגרם לדלקת חניכיים (צחצוח חזק מדי-נסיגת חניכיים) לאחר טיפול אצל השיננית, אני מקפידה כבר חודשיים על צחצוח נכון ושימוש בחוט דנטלי, ועדיין- הריח של החוט הדנטלי לאחר שימוש רע מאד, ויש לי ריח רע מהפה. מה עליי לעשות? ברור לי שהריח הוא משאריות האוכל בין השיניים, לפי החוט הדנטלי. כיצד מטפלים?? אני כבר נואשת.

31/01/2013 | 14:07 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שילה שלום אני ממליץ לך לפנות לרופא שיניים על מנת לבדוק האם יש כתרים או סתימות לקויים /לקויות. בנוסף האם את מנקה את גב הלשון?.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים