נסיגת חניכיים בגיל מוקדם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

18/11/2012 | 21:53 | מאת: דוד

שלום, אני בן 15 לאחרונה הבחנתי שיש לי נסיגת חניכיים כתוצאה מצחצוח חזק ושמעתי שזה מצב בלתי הפיך. האם יש לזה פתרונות? אני ממש מפחד שזה ימשיך כי כבר שמתי לב לשינוי בשיניים הן בולטות יותר החוצה ונראות פחות אסתטיות (בחצי שנה האחרונה אני גם עם גשר) אשמח אם תענה לי בהקדם, תודה מראש

22/11/2012 | 18:50 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דוד שלום ראשית עליך להימנע משימוש במברשות קשות ולשנות את דרך הצחצוח שלך. הטיפול בנסיגת חניכיים הוא ביצוע של השתלת חניכיים. עליך לפנות לפריודונט-מומחה למחלות חניכיים

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים