נסיגת חניכיים ותזוזה קלה בשיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

17/11/2012 | 10:04 | מאת: מאור

שלום ד"ר שמי מאור אני בן 25 אני סובל מנסיגת חניכיים, הלכתי לבדיקה שיגרתית במרפאה בה אני מטופל והומלץ לי ע"י הד"ר במרפאה לבצע עקירה כירוגית לכתר פנימי שקיים בלסת התחתונה ובנוסף לבצע שתל במקום. לטענת הד"ר הכתר גורם לדלקות חניכיים חוזרות, ואכן זה מה שקורה כל מספר חודשים יש לי דלקת באיזור הכתר, ולכן צריך לעקור מהשורש ולבצע שתל ! רציתי להתייעץ איתך לגבי הנושא, ולשמוע את חוות הדעת שלך לגבי זה ! האם ניתן לטפל בנסיגת חניכיים שמורגש בה תזוזה קלה של השיניים? מה הסיכויים להצלחה של טיפול כמו שהומלץ לי להצליח ולפתור את בעיית הנסיגה וחיזוק השיניים הזזות ? אני גם מעשן לא בכמות גבוהה (10 יח' ליום) עד כמה זה חמור ומחמיר ? איך אני יכול לעזור לבעית החניכיים ? האם ניתן להחזיר את החניכיים למצב טוב יותר?כך שייכסו את השיניים בצורה טובה יותר?

22/11/2012 | 18:55 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מאור שלום מדבריך משתמע שיש לך מחלת חניכיים. אני ממליץ לך לפנות לפריודונט-מומחה למחלות חניכיים לפני שאתה מבצע את העקירה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים