משהו בולט מהחניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

23/10/2012 | 01:27 | מאת: עדי

יש לי 4 שתלים ועליהפ מורכבת פלטה,לפני שבועיים הרגשתי כאב בצד לא ממש מעל השתל,כשאני לוחצת על הלחי צמוד לאף,לחצתי וראיתי שיוצא לי דם ומשהו כמו סיכה מבצבץ מהחניכיים,לקחתי אנטיביוטקה כמה ימים זה נירגע ,אבל עדיין יש לי את אותו חוד וירד לי דם,הייתי אצל רופאת השיניים היא בדקה בצילום אם נפגע לי השתל.אך אמרה שהכל בסדר וייתכן שהפלטה לחצה אני לא מרגישה שו לחץ מהפלטה.אשמח לתשובה במהירות האפשרית תודה מראש.

11/11/2012 | 16:39 | מאת: ד"ר אלון סבאון

עדי שלום קשה לענות לשאלתך בלי לבדוק אותך. אני ממליץ לך לפנות לבדיקה אצל פריודונט-מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים