תזוזת שיניים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/02/2012 | 15:54 | מאת: דנה

שלום!בהריון ראשון היו לי שינויים בשיניים קדמיות עליונות שהופיעו לי מרווחים בינהים,בעיקר בשני קדמיות,ונהלצתי אחרי לידה לעשות טיפול אסטטי-סתימות.מה הפיתרון להריון שני כי אני בהריון שלא יהיו לי שוב שינויים כאלה.האם סד לילה קשיח יכול לשמור על שיניים ולא לתת להם לזוז?מה עלי לעשות?אני בשבוע 11 להריון וכבר רוצה לטפל בבעיה.תודה

11/02/2012 | 18:48 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דנה שלום אחד מהסימנים של מחלת חניכיים הוא פתיחת מרווחים בין שיניים. אינני יודע אם יש לך או אין לך מחלת חניכיים אך לפי התיאור שלך יש סבירות גבוהה לכך שיש לך. אני מציע לך להיבדק אצל פריודונט- מומחה למחלות חניכיים. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים