מי אחראי ???

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

10/06/2008 | 16:26 | מאת: ירדן

על מי האחריות כאשר כתר קבוע ויקר (זירקוניה - פרוסרה ) נופל מייד, ביום הראשון להדבקתו, עובר הדבקה חוזרת עוד פעמיים נוספות עד שבסופו של דבר הולך לאיבוד? 3 הדבקות ב 3 ימים.... מעבר לעוגמת הנפש שפגעה בחג - מי סופג את העלויות ??? האם ייתכן שההדבקה הלא טובה גרמה לכך ??? מה מקובל במקרים כגון אלו ? מה עושים במצב כזה?

14/06/2008 | 22:56 | מאת: ד"ר אלון סבאון

ירדן שלום את השאלה שלך את צריכה להפנות לאיגוד הישראלי לשיקום הפה הם הכתובת הנכונה לשאלה זו.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים