תחזוקה אחרי השתלה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

27/12/2011 | 13:22 | מאת: משה

שלום עברתי השתלה של כל הלסת העליונה. השבוע סוף סוף הרכיבו לי כבר את השיניים הקבועות. רציתי לשאול, איך עלי לתחזק את השיניים ? שטיפות? שיננית? איזו משחה? האם יהיה עלי לנקות בין השיניים עם חוט דנטלי או קיסמים? (זה לא יפגע בשתלים?)

28/12/2011 | 18:07 | מאת: ד"ר אלון סבאון

משה אין לי אפשרות להסביר לך בכתיבה לגבי ההיגיינה.זהו תפקידו של הרופא המבצע וחבל מאוד אם לא עשה זאת.עליך לדעת שסביב שתלים יכולה להתפתח מחלת חניכיים ומאבדים שתלים כמו שמאבדים שיניים בגלל המחלה.לכן מומלץ מאוד שיסבירו לך ויתרגלו אתך פיזית את נושא ההיגיינה וגם שידאגו שתעבור טיפולים תחזוקתיים.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים