בעיות חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

16/11/2011 | 23:00 | מאת: שני

אני בת29 עם 2 ילדים. עם נסיגת חניכיים ובעיות בחניכיים.הייתי בהצעה אצל רופא מומחה לחניכים שכתב לי ללא שום הסבר כך:צילום סטטוס מראה אובדן תמיכה גרמית אלכסונית ב36 d46.אובדן תמיכההיקפי של 80% בשן.12 ן70%בשן22 גם בשן mibd45 ואובדן תמיכה של40-50% בבדיקה אינטרה אורלית בכמות בינונית.סופורציה באיזור m44 כיסים mm10 -22.12.36.46.44 פתיחת רווחבין 21 22ובמידה פחותה בין 11-12.שן 12 בבקיעת יתר של mm1 למתרפאה סגר עמוק מסוג אנגל דרגה 2 ללא מגע בין סגמנטים5 ל 2.אבחנה lagp . קורס דקסולין חודש ואנטיביוטיקה וכו". אני מבקשת לא מבינה כלום מה יש לי.אין לי כסף לטיפולים יקרים.ןמפחדת מכאבים .אפשר הסבר ועיצה?תודה תודה

23/11/2011 | 08:40 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שני שלום צר לי אך ממה שנכתב ע"י הרופא משתמע שיש לך מחלת חניכיים. רצוי שתטפלי בה. ההמתנה לא עומדת לצידך ויכולה רק לזרז אובדן שיניים מה גם שהעלויות בהמשך יהיו יקרות יותר.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים