ריח רע מהחניכיים לאחר כתר

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

11/10/2011 | 23:26 | מאת: עדי

שלום רב! יש לי כתר בשן הקדמית. לפני כמה חודשים התחלתי להרגיש שכאשר אני נוקשת עם הציפורן על השן, מעט כואב לי. בדקתי אצל רופאת השיניים שעשתה צילום ואמרה שאין לי כלום אבל נתנה מברשת מיוחדת לניקוי קרוב יותר לאזור החיבור של החניכיים עם השן. לצערי שמתי לב רק לאחרונה כי לחניכיים (בדיוק מעל לשן) יש ריח רע מאוד. ואך ורק משם. מה זה אומר? ואיך מטפלים בזה?? תודה רבה, עדי

15/10/2011 | 16:55 | מאת: ד"ר אלון סבאון

עדי שלום לפי התיאור שלך יש מצב שאין שיש עששת מתחת לכתר או שאין התאמה שולית טובה של הכתר לשן. כמו כן יתכן שיש טיפול שורש לקוי היות שאת מציינת כאב בנקוש על השן. שווה לבצע צילום נוסף ואם צריך לקבל חוות דעת נוספת

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים