קרית טבעון

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

04/10/2011 | 23:51 | מאת: yael

שלום, אני ביצעתי כתר עם הארכה (בגלל חוסר בשן עליו צריך לשבת הכתר), אני סובלת כבר מספר שנים מדלקת חזקה באזור אותה השן ורופא השיניים שלי אומר שהוא אינו יודע ממה זה נובע וכיצד נתן לטפל בזה. ניסיתי משכות שיניים טיפוליות אך דבר לא עוזר. האם יש דרך כלשהיא לטפל בכך? תודה רבה

15/10/2011 | 16:44 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יעל שלום הסיבה היחידה שאני יכול לראות במידה ואין לך מחלת חניכיים היא חדירה עמוקה מדי של שולי הכתר מתחת לחניכיים. עלייך להתייעץ עם פריודונט-מומחה למחלות חניכיים על מנת שזה יראה ויאבחן. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריןדןנטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים