פצע בחניכיים במהלך הריון

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/09/2011 | 10:24 | מאת: שובל

שלום, במהלך ההריון הופיעו פצעים בחניכיים (כיום אני בשבוע 39) , והומלץ על ניקוי חניכיים. לאחר הניקוי אחד הפצעים לא עבר ואף גדל מאוד- בערך 1 ס"מ. יש לציין כי הוא בצבע אדום וכי אין כאבים. מה לעשות?

19/09/2011 | 09:38 | מאת: ד"ר אלון סבאון

שובל שלום אינני יכול להביע דעה מבלי לראות. יתכן שמדובר בגידול שפיר שמופיע לפעמים במהלך הריון. במידה וכן רצוי להסיר לאחר הלידה. אני ממליץ לך חפנות למומחה למחלות חניכיים לאחר הלידה. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה. בהצלחה בלידה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים