נסיגת חניכיים מתקדמת

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/08/2011 | 12:31 | מאת: סיגל

דוק' שלום יש לי נסיגת חניכיים מתקדמת בחניכיים העליוניות הומלץ לי ע"י מומחי חניכיים ורופאים לעקור מס' שיניים ובמקומם לשים שתלים ובחלקן לשים כתרים, בטיפול החיניכיים הוצא לי טיפול לייזר אשר יעצור את הנסיגה, האם זה אפשרי? או כפי שקראתי כאן ברוב המקרים צריך לבצע השתלת חניכיים? באילו תנאים מבצעים ניתוח שכזה? ( כל רופא ומומחה חניכיים ששאלי על ביצוע ניתוח השיב לי בשלילה) בתודה מראש

06/08/2011 | 21:23 | מאת: ד"ר אלון סבאון

סיגל שלום כדי לענות לך צריך לדעת מה יש לך -נסיגת חניכיים. -מחלת חניכיים. -שילוב של השניים. במקרה של נסיגת חניכיים בלבד, ניתן לבצע השתלת חניכיים לטיפול. במקרה שמחלת חניכיים או שילוב של השניים, תלוי באיזה שלב של המחלה השן או השיניים הנגועות. יש מצבים בהם גם עקירה היא טיפול. בכל מקרה טיפול בלייזר לא יעיל. אלון

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים