עיצה דחופה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

25/06/2011 | 02:00 | מאת: לימור

אני סובלת מדלקת חניכיים , שהפכה כניראה למחלה ..אם הרופא שיניים שלי היה אומר לי לגשת למומחה חניכיים בזמן עוד אפשר אולי היה לעצור אותה בזמן , ואני האמנתי לו שאין מה לעשות ..(נורא מכעיס ) כרגע סובלת מנסיגה שעוד החמירה בניסיון לחדש כתרים (אני עם כתרים זמניים כבר 5-6 התחלתי לטפל במכבי דנט ואחרי טיפול שורש נהייה נסיגה חמורה יותר , כעת אני זקוקה לניתוח , ואחרי אכזבה מצורת הטיפול במכבי רצתי בין מומחים , בנהם ניגשתי לרמב"ש ששם הבנתי שזה אותם מחירים ומטפל בך מתמחה (מתלמד ) - פרטי - לא ממש רצה להגיד עליות טיפול - אבל זה התחיל מניקוי 2000 ש"ח (שאני לא ממש צריכה כי כבר עשיתי פעמים ניקוי עמוק לאחרונה - ועלות ניתוח אחד 5000 - טען שאצטרך כמה ( לפחות 2 מקדימה - כשבאיזור 6 כתרים . כעת אני חושבת לחזור למכבי מכיוון שהם מורידים 25 אחוז מהסכום .השאלה הגדולה - האם אתה מכיר את "יונס מחמוד" הוא עובד במכבי דנט אבל גם בעוד מקומות ...כולם..אומרים לי לא לסמוך על מכבי דנט בניתוחים ...אבל הכיס שלי צועק הצילו ..ויש לי המוןןןןןןןןן טיפולים לעשות ..(כתרים אני אעשה אצל מומחה לשיקום פרטית .)זקוקה לעצה דחופפפפפפפ מה יכול להיות הסיבוכים??????? זה קידמי אני ממש חוששת ..הניתוח בקרוב אז בבקשהההההה תעזור לי

30/06/2011 | 09:01 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לימור יקירתי אינני נותן חוות דעת על מומחה בשם כזה או אחר.עצה אחת אתן לך ,לפעמים חסכון בכסף בשיניים עולה בהמשך מאוד ביוקר. תחליטי על מסגרת טיפולית ורופאים עליהם את סומכת שיטפלו בך.אם צריך קבלי חוות דעת נוספת ואז סמכי על הרופא המטפל ולכי עם זה עד הסוף. יש לך את רשימת המומחים לחניכיים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים