חיוך חושף חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/06/2011 | 11:10 | מאת: נעמה

שמעתי שישנם 2 פתרונות _ האחד ניתוח שינוי מיקום השפה העליונה ??אם תוכל לתת הסבר ? וניתוח הארכת כותרת השן ??בניתוח זה מסירים קצת מהחניכיים ? האם רופא חניכיים מבצע זאת ? (אני לפני החלפת כתרים ישנים עם מתכת שגרמו לי לדלקת בחניכיים העליונות הקדמיות לכתרי זרקוניה )

23/06/2011 | 22:49 | מאת: ד"ר אלון סבאון

נעמה שלום ראשית לפני ביצוע ניתוח ולפני החלפת הכתרים לכתרים קבועים, יש לדאוג שהדלקת תחלוף בעזרת טיפול חניכיים וכתרים זמניים תקניים. אכן ניתן למזער את חשיפת החניכיים באמצעות שתי הפרוצדורות שציינת. קצת קשה לי לפרט עליהן בכתיבה.אני ממליץ שתתייעצי עם הפריודונט שאיתו הרופא שלך עובד.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים