שטיפת פה עם DECAPINOL ומשחת שיניים גל

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

09/05/2011 | 20:22 | מאת: דבורה

זה מספיק לטיפול בבעיות חניכיים וכמה זמן צריך לטפל. האם נפילת כתר 4 שיניים מחוברות מקדימה שכל הזמן נדרשות להדבקה מחודשת . נובע מהתקנה לקויה של רופאת השיניים ..או שקביל תירוץ נסיגת חניכיים.שלי זה לא הגיוני עם זה מורכב טוב ומודבק חזק אין סיבה שיפול כל הזמן .הייתי אצל כירורג שכל הזמן שאל אותי עם זה זמני ואף העיר לי שלא סגור מספיק והשיניים מתחת יתרקבו עם הסגירה לא טובה .חזרתי לרופאה שהתקינה מגמגמת על נסיגת חניכיים בשעה שהרכבה זו נפלה תוך זמן קצר מהתקנתה וכך כל 6 חודשים בערך.האם אין אחריות שמחייבת רופא שיניים לעשות עבודה ראויה ולא נופלת כל הזמן.בלי תירוצים מסביב.האם יש חוקים בעניינים שכאלה.

21/05/2011 | 14:06 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דבורה שלום השטיפה לא והג'ל לא מספיקים לטיפול במחלת חניכיים. לגבי הכתרים והדלקת שיש לך אני ממליץ לך להתייעץ עם מומחה למחלות חניכיים ומומחה לשיקום הפה. המצב שתיארת לא מקובל.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים