דימום בפה בזמן שטיפת הפנים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

08/05/2011 | 00:45 | מאת: טל

שלום ד"ר סבאון, לעתים כשאני שוטפת פנים במים חמים וסבון במקלחת תוך קצת לחץ באזור שלצידי האף והלחיים, יש לי דימום קל בפה. האם יתכן שהחניכיים מדממים והאם יש צורך לברר את הסיבה? תודה רבה טל

09/05/2011 | 17:59 | מאת: ד"ר אלון סבאון

טל שלום יכול להיות מצב שיש לך דימום רק אם החניכיים לא בריאות. לעתים רואים גם דימום בצחצוח או נגיסה בתפוח למשל.אם אכן הדברים קורים לך כדאי שתתייעצי עם מומחה למחלות חניכיים-פריודונט. האופי השקט של מחלת חניכיים לא מאפשר לך לדעת בדיוק מה מצבך

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים