השתלת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

30/04/2011 | 19:05 | מאת: מתן

שלום רב, אני מתוכנן לעבור בעוד מספר ימים ניתוח השתלת חניכיים באזור ספציפי בפה. אני מאוד מפוחד לקראת העניין הזה (מבחינת כאב והשלכות החלמה) והייתי מעוניין לשמוע דעות בעניין ומידע במה זה כרוך והאם הכאב הוא נוראי?

08/05/2011 | 07:11 | מאת: ד"ר אלון סבאון

מתן שלום אם אתה עדין לפני אז הניתוח פשוט ולא מורכב. הכאבים לא יותר מאלה שמופיעים לאחר עקירה ונסבלים עם משככי כאבים

14/05/2011 | 11:07 | מאת: מתן

תודה לך על המענה. למעשה עברתי את הניתוח לפני יומיים והפרוצדורה עצמה לא נוראית ולא חשים דבר. לאחר שפגה ההרדמה מהניתוח אכן הופיעו כאבים אך כפי שציינת זה לא נורא יותר מאשר לאחר עקירה. כעת יומיים אחרי, עדיין יש כאב ואי נעימות באזור הניתוח אך ממתין בסבלנות שהאזור יתאחה, כפי שזה נראה זה עלול לקחת מספר שבועות עד שהאזור יתאחה.

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים