דלקת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

24/04/2011 | 18:20 | מאת: לימור

שלום רב .אני סובלת מדלקת חניכיים ב8 שנים האחרונות , שהחריפה לאחר עשיית כתרים קידמיים , הייתי במעקב אצל הרופא שיניים הפרטי שהמליץ רק על שמירה על ניקיון שלא ממש עזר , במשך הזמן התחילה נסיגת חניכיים שגרמה למראה לא אסטטי באיזור הכתרים למעלה (קידמי ) ולמטה מקדימה במקום שאין כתרים , למטה מסתבר שהנסיגה גדולה יותר ו4 שיניים ניידות ולכן שמו לי הדבקת תמיכה ( ע"י מומחה של מכבידנט ) -עשיתי שיניית , והקצעת שורשים שקצת הקלה על הדלקת ולא על הנסיגה ..והתחלתי בחידוש כתרים למראה אסטטי , אבל..הם לא עשו עבודה יפה ואני כבר בתהליך 4 חודשים איתם לחידוש , מאז היו כאבים עשיתי שוב צילום אצל רופא אחר שאמר כי הוא רואה שהעצם נמסה בין שתי שיניים למעלה - בין הניב לשין לידה - הבנתי מאותו רופא שגם באיזור הזה אין מה לעשות ..כלומר אי אפשר שם לבנות עצם ..מצד שני אם המצב יחמיר אעבד שיניים ..מה עושים במצב כזה ? אני מיואשת ..ואין לי כספים לרוץ למומחים יקרנים כדי שיאמרו לי שאין מה לעשות ..:( תודה מראש לימור - אשמח להמלצה

27/04/2011 | 19:38 | מאת: ד"ר אלון סבאון

לימור שלום נראה לי שאת לא מקבלת את הטיפול הדרוש ומהתיאור שלך עולה שיש לך מחלת חניכיים. למרות שאת לא רוצה, אני ממליץ לך לפנות לפריודונט -מומחה למחלות חניכיים. זכרי שהזול בסופו של דבר עולה ביוקר

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים