אדמומית חניכיים ותחושת חספוס בלשון- האם עלי לדאוג

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/04/2011 | 01:41 | מאת: אודי

שלום, בימים האחרונים גיליתי תחושת חספוס חריגה בחניכיים העליונים החיצוניים משני עברי הפה (מעל הטוחנות, בין השפה החיצונית והחניכיים). ממבט במראה התברר לי כי החניכיים אדומים ולא ורודיים. אינני חש כאב או אי נוחות מעבר לתחושת החספוס. האם עלי לדאוג? מה זה עלול להיות? אשמח לתשובה, אודי

16/04/2011 | 11:51 | מאת: ד"ר אלון סבאון

אודי שלום מראה חניכיים אדומים לא מעיד על חניכיים בריאות.כדי אני מציע לך לפנות למומחה למחלות חניכיים על מנת שזה יאבחן נכון יותר את הסיבה.אין לי אפשרות לתת אבחנה מתיאור זה. תוכל למצוא את שמות המומחים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים