שאלה נוספת - צמצום כיסים עם רזקציה עצם

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

03/04/2011 | 10:42 | מאת: יהודית המודאגת

ד"ר אלון סבאון תודה על תשובתך. מ26/3 רק לא ענית לי בקשר לאסטטיקה האם אחרי הניתוח הנ"ל :יראו התפרים בחניכיים הקדמיות? ישנה דלקת חניכיים מתונה באופן כללי אך קיימת תופעה אקוטית סביב השיניים :23,24-25 צריך צמצום כיסים עם רזקציה עצם באזורים: 23-27,18-17,47-45,35-37.

06/04/2011 | 22:40 | מאת: ד"ר אלון סבאון

יהודית המודאגת רופא חניכיים מיומן יכול לדאוג לכך שלא יראו תפרים ולא סימני תפרים. האזורים שבהם את מציינת שיש צורך ברזקציה הם עם פחות חשיבות אסתטית

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים