שאלה

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

15/03/2011 | 22:19 | מאת: איתי

ד"ר שלום הייתה לי דלקת חניכיים, ולמשך שבוע בערך גרגרתי מלח בישול גס עם מים. ביומיים האחרונים שמתי כמות גדולה קצת (2 כפיות בכל פעם). אתמול בבוקר התחיל לי דימום מתוך הצד הפנימי של הלחי (מעל לשניים הטוחנות התחתונות). כעת, קצת נרגע, אבל מה אני יכול לעשות על מנת ללרפא את האזור? מה גרם לכך? המלח אולי? אני עדיין רואה שהמקום פגוע ועדיין כואב. קשה לי גם לשתות או לאכול מזונות חמים. אודה לעזרתך

26/03/2011 | 16:24 | מאת: ד"ר אלון סבאון

איתי שלום הדרך לטיפול בדלקת חניכיים היא לא ע"י שטיפות במי מלח. לדלקת יש גורמים ואלו חיידקים שצמודים לשן בצורת רובד. עליך לפנות להתייעץ עם מומחה למחלות חניכיים ולקבל את הטיפול הנכון. שמות המומחים מופיעים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים