עצה דחוף

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

20/02/2011 | 20:11 | מאת: sigal

לפני חמש שנים עשיתי שתלים בלסת התחתונה בשנה וחצי האחרונות אני סובלת מכאבים חזקים ב יותר בלסת התחתונה עם נפיחות שעוברת רק בעזרת אנטיביוטיקה ובממוצע התופעה קוראת אחת לחודשים מה עלי לעשות לוותר על השתלים?

26/02/2011 | 17:53 | מאת: ד"ר אלון סבאון

סיגל שלום לפי התיאור שלך יש לך מחלת חניכיים סביב השתלים. זה קורה וקיים כמו שזה קיים סביב שיניים. אנטיביוטיקה לא פותרת את הבעיה ולא בטוח שצריך להוציא את השתלים. אני מציע לך לפנות לפריודונט-מומחה למחלות חניכיים-הוא נמצא במקום הכי טוב על מנת לתת מענה לבעיה שלך. תוכלי למצוא את שמות המומחים באתר האיגוד הישראלי לפריודונטיה

26/02/2011 | 23:16 | מאת: sigal

תודה על היחס והתגובה והאכפתיות אני עכשיו בטיפולים מסיביים ומקווה שאוכל לספר לכולם כי סוף סוף לאחר 25 שנים של סבל מצאתי את הנחלה אז שוב תודה תבורכו

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים