שתלת חניכיים

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

19/02/2011 | 19:30 | מאת: דוד

שלום ד"ר רציתי לשאול עשו לי לפני כחודש גשר זמני בשלושה שיניים קידמיות ובאחד המרווחים שבין השיניים החניכיים עלו בעקבות שהגשר הזמני לחץ עליהם מכיון שלא נעשה טוב, עברתי בעקבות כך לרופא לשיקום הפה והוא החליף לי את הגשר והשאיר את הרווח החסר ואמר לי לצחצח את החניכיים לכיוון מטה, אני שואל האם החניכיים יכולות לחזור במידה ולא אני שואל האם ניתוח השתלת חניכיים זה כואב ומסובך וכמה זמן זה לוקח בדרך כלל והאם זה נעשה בהרדמה מקומית והאם זה יכול לגרום להגבלה מסויימת לאחר הניתוח תודה

26/02/2011 | 17:49 | מאת: ד"ר אלון סבאון

דוד שלום ממה שאתה כותב נראה לי שמה שביצע הרופא המומחה לשיקום הפה היה נכון. לאחר פעולה מסוג זה עליך להיות סבלני ולראות את תגובת החניכיים למה שבוצע.אני בטוח שבמידת הצורך תופנה ע"י אותו מומחה להתייעצות עם מומחה למחלות חניכיים-פריודונט

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים