בעיה חמורה זקוקה לעיצה בדחיפות.

דיון מתוך פורום  פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים

13/02/2011 | 21:26 | מאת: דיקלה

כמעט חודש פחות או יותר אני מרגישה רק בצד אחד של הפה ממש ממש בסוף הפה בבשר שקרוב ללוע תחושת אי נוחות כאילו הבשר שלי יוצא בסוף הפה בנקודה איפה שפותחים את הפה בסוף בסוף היכן ששיני הבינה. בהתחלה התחושה של בשר יוצא ממש היתה גרועה ולאחר ככה שבועיים עברה וגם הכאבים עברו בבשר מצד שמאל איפה ששן הבינה עברו. ולפני יומיים קרה לי שהלשון שלי הלכה ונסוגה אחורה ואני ממש רואה את זה ומרגישה משהו תקוע ומפריע לי בסוף הלוע. אני יכולה להזיז ולהוציא בקלות את הלשון, אבל למרות שזה לא נמע הגיוני אני ממש רואה שהלשון שלי סוגה לאחור במידה מסוימת וגם כשאני מטה את הראש למטה לאורך זמן או שוכבת על הגב במיטה אני מרגישה על סף החנקות קלה וחוסר אוויר. ניגשתי לביקור רופאה ולעזרה ראשונה לרופא שיניים שבכלל לא הבין על מה אני מדברת על הלשון ואמר שהכל תקין וציין רק כי יש לעקור את שיני הבינה. אבל אני יודעת על מה אני מדברת ואיך הלשון שלי היתה קודם לכן. בבקשה תעזרו לי .אני אובדת עצות.

13/02/2011 | 21:38 | מאת: דיקלה

האם ידוע על מקרה שכזה כמו שקורה לי. האם זה יעבור ויחלוף לבד? אני מציינת שלא נולדתי עם שום מום מסוים ושום בעיה עם הלשון. מה שכן אני מאוד פדנטית לשיניים ומנקה ומצחצחת יותר זמן מהרגיל עד כדי כאבים בפתיחת הפה והלוע ולמרות הכאבים אני תמיד נחתי לכמה שניות ואחר כך שוב המשכתי. אני צחצחתי שיניים כך הרבה זמן ולאורך תקופה ממושכת, יכול להיות שאני גרמתי עומס רב על הפה ועל מה שקרה עם הלשון? ולבעיה שלא תפתר ?

15/02/2011 | 12:02 | מאת: דיקלה

למה לא עונים לי? אני במצב כזה שאני אפילו לא יכולה לדבר לאורך זמן ממושך כי אז אני מרגישה תחושת מחנק. זה ממש מוזר לא מבינה מה זה

מנהל פורום פריודונטיה, מחלות חניכיים ושתלים דנטלים